INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


INFODIDACT előadásra jelentkezés

INFODIDACT előadásra jelentkezés

A konferencia-előadásokra (max. 30 perc) az előadás teljes anyagának megküldésével, on-line regisztrációval a kitöltött jelentkezési lap segítségével lehet. Az anyag elkészítéséhez sablonként használják a letölthető sablont.

Az előadások elfogadásáról a Programbizottság dönt, döntéséről értesíti a szerző(ke)t, és a résztvevőknek ezzel egyidejűleg megküldi a részvételi díjról kiállított számlát. A Konferencia előadásokkal is bővített részletes programja a konferencia honlapján az előadások elfogadását követően áll majd rendelkezésre. Az előadásokat elektronikus formában adjuk közre.

sablon 8 INFODIDACT 27 előadás 28 konferencia 59 regisztráció 12

Csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni, kérjük, az oldal tetején jelentkezzen be, vagy ha még nem regisztrált az oldalunkon, akkor itt regisztrálhat.

Menü