INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


Jelentkezés, díjak

Jelentkezés, díjak

Az idén mindkét konferencia (INFO Éra és INFODIDACT) azonos időtartamú lesz, és a részvételi díjak is azonosak, amelyek továbbra is változatlanok.

További újdonság, hogy az idei évben csak kétféle ellátás közül lehet választani.

Ellátás típusok és díjak

  • INFO Éra és INFODIDACT teljes ellátás (kétágyas elhelyezéssel) 47700,- Ft
  • INFO Éra és INFODIDACT teljes ellátás egyágyas elhelyezéssel 67700,- Ft

Fontos! A szállodai kapacitás miatt az egyágyas elhelyezésre, csak korlátozott mértékben van lehetőség. Ezért nem biztos, hogy minden résztvevőnek tudjuk biztosítani az egyágyas elhelyezést. A jelentkezések lezártakor a jelentkezések időrendi sorrendjében vesszük figyelembe a kéréseket.

jelentkezés 32 egyágyas 3 részvétel 29 szállás 0 INFODIDACT 27 INFO Éra 47

Csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni, kérjük, az oldal tetején jelentkezzen be, vagy ha még nem regisztrált az oldalunkon, akkor itt regisztrálhat.

Menü