INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


Hírek - hozzászólás

Hírek - hozzászólás

A hírekhez minden bejelentkezett felhasználó hozzászólhat, a hozzászólások minden egyes hír szövege alatt jelennek meg. A hírek menüpontra kattintva, a hírek leadje alatt látható, hogy hány hozzászólás érkezett az adott cikkhez.

Várjuk felhasználóink véleményét az informatika oktatáshoz, illetve a konferenciához kapcsolódóan.

hozzászólás 1 hírek 2 vélemény 7 informatika oktatás 28 konferencia 59

Csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni, kérjük, az oldal tetején jelentkezzen be, vagy ha még nem regisztrált az oldalunkon, akkor itt regisztrálhat.

Menü