INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


Kódolás órája

Kódolás órája

Az Informatikaoktatás hetében rendezik meg minden évben a Kódolás Óráját. Tegyünk azért, hogy minél többen megismerjék megszeressék a kódolást.

A Kódolás Órája egy globális mozgalom, ami tanulók tízmillióit éri el 180+ országban. Bárki bárhol szervezhet Kódolás Órája eseményt. Az egy órás gyakorlatok több, mint 45 nyelven érhetők el. Nincs szükség tapasztalatra. 4-től 104 éves korig.

kódolás 1 ACM 0 Kódolás Órája 1 programozás 4

Csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni, kérjük, az oldal tetején jelentkezzen be, vagy ha még nem regisztrált az oldalunkon, akkor itt regisztrálhat.

Menü