INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


Megújulunk

Megújulunk

Kedves Látogatók, Továbbképzés/konferencia résztvevők! Mint tapasztalták, honlapunk alaposan megváltozott. Régi honlapunk számos konferenciát kiszolgált, de az idő eljárt felette. Ezért a mai igényekhez igazítva kezdtük el az átalakítást. Még messze nem készült el, sok funkció nem elérhető, ezért szíves megértést és türelmet kérünk - igyekszünk.

A változásokkal teljesen új honlapot építünk, felhasználva az eddigi adatainkat, de mire a korszerűsítés befejeződik, addig még reméljük sok-sok látogatónk lesz.

Biztosan lesznek hibák, lesznek olyan oldalak, melyek még nem teljes funkcionalitással működnek majd, de igyekszünk használhatóvá tenni, sok-sok tartalommal, és majd némi interaktivitással.

A jelentkezést reményeink szerint pár napon belül megnyitjuk, a regisztráció már működik, aki az utóbbi tíz évben járt nálunk, annak a regisztrációs adatait csak ki kell majd egészíteni. A bejelentkezéshez a jelszavát meg fogjuk küldeni, de aki már most szeretné használni, annak kérésre elküldjük.

honlap 17 konferencia 59 jelentkezés 32 látogató 1 résztvevő 36 weblap 0

Csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni, kérjük, az oldal tetején jelentkezzen be, vagy ha még nem regisztrált az oldalunkon, akkor itt regisztrálhat.

Menü