INFO ÉRA

Az 1991 óta minden évben megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye. Konferencia jellegű továbbképzés kisiskolás (óvodás) kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásról, de alapvetően a közoktatásra koncentrálva pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára.

INFODIDACT

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban indult útjára, egyre nagyobb népszerűségnek örvendve. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1118 Budapest,
    Gazdagréti tér 1.
  • Telefon: +36 20 9260288
  • E-mail: info@infoera.hu


Jelentkezési űrlap

Hűha! Ön nincs bejelentkezve, kérjük jelentkezzen be és próbálja meg újra.
[SMTP] Error! Internal server error!
Sorry! You need to complete all mandatory (*) fields!

Fontos tudnivalók

A konferenciára előadással jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet. Az előadások szekcióba sorolását a programszervező bizottság végzi. Az előadások 90 perces blokkokba kerülnek. Egy blokkban három (esetleg négy) előadás kerül.

Az előadásokhoz a termekben projektort biztosítunk. Amennyiben az előadáshoz szükséges valamilyen egyéb dolog (internet, számítógép, stb...) azt kérjük az űrlap egyéb igény, kérés rovatában jelezni.


Letölthető word sablon az előadáshoz.


Jelentkezési határidő: jelentkezni legkésőbb a konferenciát megelőzően 21 nappal lehet.


Menü